«Twilight» stakk av med hele fem priser under gårsdagens MTV Movie Awards, og prisene inkluderte den aller gjeveste hederen, prisen for beste film. Som varslet på forhånd var det også duket for det aller første klippet fra den kommende oppfølgeren, «New Moon», eller «Under en ny måne» som den heter på norsk.

Norge

Spoiler alert! Dersom du ikke har lest Stephenie Meyers bokserie om Isabella «Bella» Swan og vampyrkjæresten Edward bør du slutte å lese her.

«Twilight» hadde norsk premiere i januar i år, men etter stor pågang fra norske vampyrfans ble det satt opp førpremiere måneden før i 30 norske byer. «New Moon» har premiere i november og etter at det nye klippet ble vist har neppe forventningene dempet seg. Vampyrfamilien Cullen, med hovedpersonen Edward (Robert Pattinson) i spissen får nemlig selskap av en annen mytologisk skapning, nemlig varulven. I det nye klippet fikk vi for første gang se Bellas kamerat Jacob Black, spilt av Taylor Lautner, skape seg om til varulv.

Her er traileren. (Saken fortsetter under klippet)

Fans

Det ble tidlig bestemt at også den tredje boken, «Eclipse», skal bli film og nylig avslørte Pattinson at planene er klare for å filmatisere den fjerde og siste boken i serien «Breaking Dawn». «Twilight» fikk ingen av de store prisene tidligere i år, men under gårsdagens show var ingen andre filmer i nærheten. Av sju nominasjoner fikk filmen fem.

Her er prisene filmen fikk:

  • Beste film

  • Beste kvinnelige opptreden (Kristen Stewart)

  • Beste mannlige gjennombruddsrolle (Robert Pattinson)

  • Beste kyss (Stewart og Pattinson)

  • Beste slåsskamp (Pattinson og Cam Gigandet)