De første bildene fra Victoria Beckhams kampanje for Armani er ute. Foto: www.emporioarmani.com

I oktober i fjor avslørte Giorgio Armani at Victoria Beckham skal fronte hans kommende undertøyskolleksjon. Emporio Armani Women's vårkolleksjon lanseres i disse dager, og de neste månedene vil postere, bannere og magasiner være prydet av en lettkledd Beckham. Nå har Armani lettet på sløret og vist verden de første bildene fra den massive kampanjen.

Foto

Bildene av fru Beckham ble tatt i Los Angeles av motefotografene Mert Alas og Marcus Piggott.

– Jeg valgte Victoria Beckham til å lansere vår nye globale undertøyskolleksjon fordi hun er en stilfull og fascinerende kvinne. Flott undertøy er forførende og provoserende, så jeg ønsket å jobbe med noen som ville gjøre et skikkelig inntrykk, skriver Armani i en nyhetsmelding på selskapets nettside.

Mann

Ektemannen David har i flere år frontet Armanis undertøyskolleksjon for menn. Nå følger altså kona etter, og i nyhetsmeldingen forteller hun at hun er svært fornøyd med å få sjansen til å vise seg fram.

– Det er en ære å ha blitt valgt ut av Armani, sier hun.

Emporio Armani lanserte den første kolleksjonen av kvinneundertøy for over tyve år siden, men det er første gang at de har fått en internasjonal celebritet til å fronte produktserien.

Ikon

Da Armani lanserte nyheten om avtalen med Victoria Beckham i fjor var han ikke snau med lovordene.

– Hvem er bedre enn Victoria Beckham til å lansere vår nye globale Emporio Armani undertøyskampanje? Hun er et stilikon, uttalte Giorgio Armani selv til den britiske avisen The Telegraph i fjor.

Se flere av bildene fra kolleksjonen her.

Victoria Beckham følger i sin ektemann Davids fotspor som undertøysmodell (Foto: www.emporioarmani.com) Foto: www.emporioarmani.com