Det blir lite fløtedrikking og mumsing ellers for Renee Zellweger – til tross for at hun skal spille den lett lubne Bridget Jones. Dette blir den tredje filmen om den noe forvirrede dagbokførende damen.

Slet sist

Zellweger skal ha slitt så mye med å få av kiloene etter de to foregående Bridget Jones-filmene, at hun ifølge Yahoo News ikke ønsket å måtte gjennom samme slankerundene en gang til. Derfor skal en såkalt fat suit gjøre henne lubben.

Den nå syltynne skuespilleren opplevde enorm suksess med de to første Bridget Jones-filmene som til sammen spilte inn mer enn 3.630.000.000 på verdensbasis.

– Renee kommer til å bruke en fat suit i den tredje filmen siden det tok henne såpass lang tid å gå ned igjen i vekt sist. Hun tenkter også på den virkningen det har på kroppen å hurtig legge på seg godt 13 kilo, for så å gå tilsvarende ned i vekt igjen, sier en kilde til britiske Reveal Magazine.

Colin Firth og Hugh Grant skal ifølge nettstedet også spille i den kommende filmen om Bridgeet Jones som denne gangen strever med å bli gravid i 40 års-alderen.

Fetet seg opp

Renee Zellweger er ikke den eneste stjernen som har vært igjennom feiteprosess for å bekle en rolle. Oscarbelønte Robert De Niro gikk opp over ganske mange kilo flere enn Zellweger, hele 27 kilo, for å spille bokseren Jake LaMotta i filmen «Raging Bull» fra 1980. Han mått også opp adskillige kilo for å spille Al Capone i «The Untouchables» fra 1987. Matt Damon måtte nylig rådføre seg med De Niro, da han skulle opp i størrelse fo rå gjøre FBI-informanten Mark Whitacre, i den kommende filmen «The Informant!». 13,6 kilo skal han ha lagt på seg.

Foto: Credit: Laurie Sparham.