«Moneytalks» er tittelen på en av AC/DCs ikke fullt så kjente låter. Kanskje kommer bandet til å plukke den fram igjen når de nå skal lansere sitt nye album. Bandet skyr i hvert fall ingen midler for å få flest mulig til å punge ut for produktene de lanserer denne måneden. Ifølge det offisielle nettstedet Acdcrocks.com har Walmart og Columbia Records slått seg sammen med MTV om å gi fans i New York og Los Angeles raskest mulig tilgang til bandets siste artikler. Den mest etterlengtede varen er naturligvis «Black Ice», bandets første album på åtte år.

Butikker

Plateselskapene og musikkanalen åpner midlertidige butikker i de to byene ett minutt over midnatt søndag. Platen ble gjort tilgjengelig for australske kjøpere allerede i dag, lørdag, men resten av verden må altså vente til mandag. I tillegg til platen skal de midlertidige butikkene selge AC/DCs bidrag til videospillet Rock Band.

Album

Hypen rundt bandet er på vei til å nå Metallica-proporsjoner, og den eneste annonserte konserten i Norge opplevde så stor pågang at Billettservice måtte kaste inn håndkleet. Store deler av bandets Europa-turne er allerede utsolgt. For de som ikke orker å vente helt til mandag med å sikre seg «Black Ice» har bandet åpnet for forhåndslytting til hele albumet på sine offisielle nettsider. Der får du også en gjennomgang av bandets historie på kjøpet.