HOVE: Hver dag gir bookingsjef og grunnlegger av Hovefestivalen, Toffen Gunnufsen de beste stalltipsene.

Sola skinner, billettsalget går strålende og bookingsjefen er fornøyd.

— Det har vært mye mindre stress i år, sier han, og sikter til samarbeidet med Festival Republic og Melvin Benn.

Men i dag er planlegging og booking over, og nå begynner kalaset som Toffen og staben hans har gledet seg til i månedsvis.

Her er Toffens heteste tips mandag:

Kl 18.30 White Lies - Hovescenen

Sjekk ut på Myspace

— De har jo tatt norge med storm, og det er snaut noen som visste om dem. Men de er et band med storformat i uttrykket, så de passer godt på en hovedscene, sier Toffen.

— De passer på Hovescenen, til tross for at de er såpass unge.

Kl 17.45 U-N-I - Amfiscenen

Sjekk ut på Myspace

— U-N-I representerer noe nytt, litt different fra gangsterrock. Det er litt morsomt at han skaper noe nytt, en slags indie-hiphop-reggae-greie. For alle som ikke er hardcore hiphop-fans har U-N-I et litt greiere nedslagsfelt.

Kl 01.00 Eagles of Death Metal - Amfiscenen

Sjekk ut på Myspace

— Eagles of Death Metal er ett av de beste livebandene i verden. Synd at ikke Josh Homme blir med til Hove (trommeslageren, red. anm.). De er et fabelaktig liveband, utrolig kule. Og de spiller fengende rockelåter, ispedd litt pop, sier Toffen.

Kl 23.30 DANGER - Teltscenen

Sjekk ut på Myspace

— Danger kommer til å levere et rått, litt syrete elektroshow. Det er snakk om dyp mørk elektronika, som groover avgårde. De er et undergrunnsfenomen. men er likevel veldig populære.

I tillegg til de ovennevnte spiller blant annet Ting Tings, Franz Ferdinand, Fat Joe, Jadakiss og Lykke Li på Hove mandag.