KRISTIANSAND: Cheryl Macdonald (41) fra Kristiansand ble overrasket med blomster og gode ord etter kveldens forestilling "Reisen til Mi Lah" på Rosegården Teaterhus. MacDonald startet opp Rosegården Barneteater for ti år siden — samtidig med at den store opprustningen ble gjort av hele teaterhuset i Teglverksvei 48 på Lund.

— Spør du meg om jeg skal fortsette før en forestilling, sier jeg nei. Spør du meg etter, sier jeg ja. Så vi får bare se hvor lenge jeg holder det gående. Men akkurat nå er jeg veldig stolt over alle de 26 skuespillerne i dette stykket, og alle andre som har hjulpet til, sier Macdonald til fvn.no.

(Saken fortsetter under bildet)

(Foto: Rune Stensland)

Også nestor Torgny Solheim, som har skrevet "Reisen til Mi Lah", fikk velfortjent applaus etter stykket. Det var den sjuende og siste forestillingen av årets store oppsetning fra Rosegården Barneteater, og godt over 700 mennesker har sett produksjonen.

I løpet av ti år ha rundt 300 barn og ungdommer vært med i Rosegården Barneteater, og de har kommet fra Kristiansand, Songdalen, Søgne og Lillesand. Troppen er en av over 30 grupper på Rosegården Teaterhus.