Den 38 år gamle britiske supermodellen Naomi Campell vil gjøre som Victoria Beckham, og henger seg derfor på «Ugly Betty»-bølgen.

Catwalkdronningen har fått en kjent rollefigur. «Ugly Betty»-stjernen, Becki Newton, sier til Associated Press at Campbell skal spille seg selv, og det er først i finaleepisoden av kommende sesong supermodellen åpenbarer seg.

En talsmann for tv-selskapet ABC bekrefter overfor Fox.news.com at Campbell blir med i showet.

Slåss om oppmerksomhet — Naomi blir med i den siste episoden vår, og det er veldig spennende, sier Newton.

Til tross for denne entusiasmen vil ikke Newton filmes ved siden av sin nye kollega.

— Jeg har personlig bedt om å slippe å stå ved siden av henne under innspillingene. Amanda, min karakter, ville nemlig ikke likt å stå ved siden av en slik lang og vakker skapning, forklarer Newton.

Skulle spilt i fjor Campbell var opprinnelig annonsert som innslag i serien allerede i fjor, men den langdryge manusforfatterstreiken i USA skrotet de planene.

Victoria Beckham dukket opp i den populære serien i fjor da hun spilte brudepike (!) for Vanessa Willliams motesjefkarakter, Wilhelmina Slater. Tidligere har også Gene Simmons, bassist i Kiss, spilt seg selv - som den ukjente faren til Amanda (Becki Newton).

Pop serie «Ugly Betty» er en amerikanskj tv-serie produsert av Salma Hayek og produksjonsselskapet Touchstone Television. Det er TVNorge som har vist serien her i landet, og hadde ifølge Wikipedia det nest beste premiereresultatet på TVNorge noensinne. Kun slått av «Lost».

Serien vant kategorien «Beste komiserie eller musikal» i den prestisjetunge Golden Globe-utdelingen i 2007, mens America Ferrera halte i land prisen for «Beste kvinne i komiserie eller musikal».