Det mye omtalte bildet der barnestjernen Miley Cyrus drar øynene til side for å, etter fleres mening etterligne asiatere, slutter ikke å lage trøbbel for henne. Bildet ble offentliggjort av TMZ.com før helgen, og Cyrus har beklaget det flere ganger i ettertid. Hun har også hevdet at bildet ble tatt ut av sammenheng.

Se bildet her.

– Jeg forsøkte på ingen måte å gjøre narr av noen etnisitet. Jeg laget bare et fjollete ansikt. Når ble det nyhetsverdig? Det ser ut som om noen forsøker å lage noe ut av ingenting her, meldte Cyrus via sin offisielle nettside torsdag i forrige uke.

Søksmål

Ifølge Fox News har bildet nå sørget for at Cyrus har fått et søksmål på nakken. Det er privatpersonen Lucie J. Kim som nå har levert inn et søksmål mot Cyrus. Kim hevder å representere en million asiatere som bor i L.A. County og skriver i søksmålet at superstjernen burde visst hva hun gjorde. Saksøkeren har regnet seg fram til en erstatningssum på fire milliarder dollar.

Bilder

Det er ikke første gangen Miley Cyrus havner i trøbbel på grunn av bilder. Da hun i juni i fjor viste fram skuldre og rygg i magasinet Vanity Fair ble det masse bråk i hjemlandet USA. Stjernefotografen Annie Leibovitz tok bildene av den da 15 år gamle Cyrus og mange kritiserte bildene for å være for dristige.