LYNGDAL: Teamet rundt countrylegenden slakter nå den tekniske og arrangementsmessige siden rundt konserten i en artikkel på hjemmesiden willienelson.com , melder Farsunds Avis.

Nelson-teamet kom til Lyngdal med store lastebiler fulle av utstyr, som høyttalere, forsterkere og flygel. Dette utstyret skulle bæres inn i Fibo-Trespo-hallen, og til slike jobber trengs det gjerne store, sterke karer. Til sin overraskelse ble amerikanerne møtt av to fjortenåringer, en trettenåring og en tolv år gammel jente i Lyngdal.

— Lastebilsjåføren dro fram noen penger og bad dem om å gå å kjøpe seg en iskrem i stedet, står det i den sarkastiske beskrivelsen på artistens hjemmeside.

Manglet strøm

I artikkelen klages det også over store tekniske problemer i forkant av konserten:

«The Lyngdal Stadium wasn't really prepared for the electrical output needed to put on a concert like Willie Nelson and Family, but we figured there'd be SOME power. There wasn't.»

Først klokken 02.00 natten før konserten fikk arrangøren strømmen på plass. Mannskapet på 30 mann måtte da jobbe på spreng for å få utstyret på plass i tide. De fikk ikke pause før det ved 05.30-tiden ble servert middag.

— Å si at spenningen løp høyt, vil være en underdrivelse, står det å lese i artkkelen.

Fornøyd med konserten

De klarte å få alt rigget på plass slik at konserten kunne gå av stabelen som planlagt. På tross av alle problemene i forkant, ble konserten ifølge artikkelforfatteren fantastisk.

Flere Farsunds Avis har vært i kontakt med har imidlertid klaget på dårlig lyd i begynnelsen av begivenheten.

Nærmere 3000 fikk med seg konserten. Skal vi tro artikkelen hadde ikke countrylegenden lyst til å dra fra Norge etter konserten, og publikum ville heller ikke se ham gå.