VENNESLA: Planen var at Løite skulle leve som ekte Hollywood-kjendis i den svenske versjonen av «Playboy Mansion» i tre måneder.

Les også: Frp-politiker blir tv-stjerne i USA

Hun reiste til Los Angeles i slutten av februar, og allerede første måneden kom hjemlengselen.

— Jeg reiste hjem fordi jeg savnet datteren min, Madeleine. Sjefen min skjønte at jeg savnet henne, men ville gjerne ha meg tilbake igjen, sier Tove Lill Løite til fvn.no.

— Er det aktuelt for deg?

— Jeg kommer nok til å reise tilbake, men bare for en kort tur.

På telefon hver dag

Datteren på fire år kunne kaste seg i armene på alenemoren i begynnelsen av mai.

Selv om de to snakket sammen på telefon hver dag under oppholdet i USA, ble tre måneder for lenge å være borte.

— Jeg visste allerede første måneden at jeg kom til å reise hjem tidligere. Det var helt fantastisk å komme hjem, og var veldig godt å se Madeleine igjen, sier 23-åringen, som til tross for hjemlengselen er storfornøyd med tv-innspillingen, modelloppdragene og Hollywood-livet hun fikk oppleve.

Fotoshoots og festing

Sammen med fem svenske jenter, modellsjefen og en fotograf bodde hun i en diger villa, populært kalt mansion, i Hollywood.

Det hele ble fulgt tett av et amerikansk tv-team, som skal lage en serie som er en blanding av Big Brother og Hugh Hefners «The Playboy Mansion». Produksjonsselskapet skal selge serien til tv-kanaler, men det er uklart når modellene vil innta skjermen.

For Tove Lill Løite og de andre jentene ble innspillingen imidlertid en fest, både med og uten klær.

— Det var en veldig fin tur. Vi shoppet, hadde fotoshoots og var en del ute på byen i Hollywood. Vi møtte også mange kjendiser, deriblant Ashton Kutcher og Demi Moore, sier 23-åringen.

Tung avskjed

Flere av de svenske jentene skal bo i Los Angeles i flere år, og det ble ifølge Løite en tung avskjed med dem.

— Det var veldig trist. Vi begynte alle sammen å gråte da jeg skulle reise. Vi ble ganske nære siden vi bodde sammen så lenge.

Formålet med å delta i «Swedish Mansion» var å få seg en internasjonal karriere som glamourmodell. Og Løite er blitt lagt merke til, selv om hun reiste hjem tidligere enn de andre jentene.

MODELL: Tove Lill Løite håper på en internasjonal karriere som glamourmodell. (Foto: Privat) Med seg på hjemturen hadde hun flere modelloppdrag som kan løfte karrieren. Innen kort tid skal hun til London for å bli avbildet for Vogue, samt at bilder av henne skal publiseres i Maxim og FHM.

Men størst av dem alle, er ifølge henne selv prøvefotograferingen for Playboy.

— Jeg møtte en agent for Playboy da vi var ute. Han spurte om jeg ville komme til prøvefotografering. Det var veldig spennende å være i Playboy sitt studio i Santa Monica. De skal nå se gjennom bildene, og vil kontakte meg dersom de vil publisere dem, sier Løite.

Tilbake som Fpu-formann

Foreløpig nøyer imidlertid puppemodellen seg med studiene på Universitetet i Agder, samt å vende tilbake til politikervervet. I fjor høst ble hun valgt til formann for Fremskrittspartiets Ungdom i Kristiansand, og nestformann for fylkeslaget.

- Jeg er tilbake som formann i Fpu nå, og skal ha et møte til uken for å oppdatere meg på hva som har skjedd mens jeg har vært borte, medgir hun.

Les også:

Nakenmodell vil i bystyret

— Tror puppene kan komme i veien

FrP-politiker kaster klærne — igjen

I DISNEYLAND: Nilla Molin (f.v.), Tove Lill Løite og Solveig Boström rakk også et besøk i Disneyland. (Foto: Privat)

BÅTTUR: Her er 23-åringen på båttur i Malibu. (Foto: Privat)