Jason Bonham, John Bonhams sønn, fyrer nå opp under ryktene om at vi ikke har hørt det siste fra Led Zeppelin. Ifølge den britiske avisen The Telegraph har Bonham jobbet i studio sammen med bassist John Paul Jones og gitarist Jimmy Page.

— Alt jeg vet for øyeblikket er at jeg har hatt den store gleden av å jamme med de to og at vi har startet å jobbe med noe materiale, forteller Bonham.

Bonham tok over trommestolen etter sin avdøde far da Led Zeppelin begeistret 20.000 publikummere under gjenforeningskonserten på O2 Arena i London 10. desember i fjor.

Mer?

Bonham forteller videre at det er «mye politikk» å sortere ut før det nye materialet eventuelt blir spilt inn.

— Når jeg kommer i studio stiller jeg ingen spørsmål. Jeg får en telefon og går for å spille. Og jeg nyter hvert øyeblikk, sier Bonham.

Etter den bejublede gjenforeningskonserten har ryktene om at det kommer mer fra Led Zeppelin nektet å dø hen. Både Jones og Page har også gjort sitt for å holde ryktene varme. De to spilte blant annet sammen med Foo Fighters på Wembley Arena i London nylig, og Page stilte opp for å spille på avslutningen av OL sammen med Leona Lewis.

Interessert

Den som imidlertid har vært minst interessert i det hele er vokalist Robert Plant. Plant har istedet konsentrert seg om samarbeidet med bluegrassartisten Alison Krauss. Disse to opplevde mye positiv respons på duoalbumet «Raising Sand» da det ble utgitt i fjor, og verdensturneen solgte så bra at det ble lagt til ekstra datoer.