Den tidligere førstedamens presidentambisjoner ble som kjent knust av Barack Obama, og Clinton må nøye seg med posisjonen som utenriksminister i den nye presidentens regjering. Hillary Clintons valgkampmaskin pådro seg en massiv gjeld i valgkampen, en gjeld hun fremdeles sliter med å betale ned.

Barack

Ifølge Yahoo News var gjelden oppe i 6,5 millioner dollar på slutten av fjoråret. Nå erklærer imidlertid Jon Bon Jovi, som han sang i en av sine mange hardrockballader at «I'll be there for you». Dette betyr konkret at han skal opptre på en fundraiser i midten av januar. Kvelden har blitt annonsert som «en siste kveld til støtte for Hillary Clintons gjeldsstøtte», og billettene varierer i pris fra 75 til 1.000 dollar.

Rock

I sine to perioder som president fikk Bill Clinton drahjelp fra en lang rekke rockestjerner, og han greide til og med å gjenforene Fleetwood Mac i forbindelse med hans innsettelse som president i 1992. Ifølge International Herald Tribune har Jon Bon Jovi vært kompis med ekteparet Clinton i mer enn ti år. Bon Jovis politiske engasjement har flere ganger ført til spekulasjoner om han selv har tenkt å begi seg ut på en politisk karriere. Dette har han selv avvist. Bon Jovi fortalte at han en gang satt på et fly sammen med Bill Clinton da de to fikk spørsmålet om hvilken jobb som var den beste, presidentens eller rockestjernens? Bon Jovi svarte slik:

– Jeg vet svaret på det. Min jobb, ettersom jeg får beholde flyet og huset.