Marie Fredriksson og Per Gessle åpnet med ”Dressed For Success”. Publikumsmessig ble det en suksess. Kvaliteten på konserten bør plasseres et stykke over middels.

Roxette strødde rundt seg med hitlåter. Det skulle bare mangle. På 90-tallet var dette et av verdens mest populære popnavn med svimlende 75 millioner solgte album. På begynnelsen av forrige tiår var Roxette fortsatt veldig populær og fortsatt oppegående med det helt ålreite albumet ”Room Service”. I 2002 ble Marie Fredriksson operert for hjernesvulst, og måtte trekke seg tilbake fra popbransjen.

Roxette kom tilbake i fjor med det litt traurige og kjedelige albumet ”Charm School”. Turneen som førte dem til Odderøya kalles ”Charm School Tour”. Det blir litt påfallende at de kun spilte én låt derfra i det 90 minutter lange konsertsettet, nemlig ”She’s Got Nothing On (But The Radio)”. Og heldigvis holdt de seg til hits som ”Spending My Time”, ”Sleeping In My Car”, ”How Do You Do”, ”Dangerous” og ”Joyride”.

Sistnevnte var siste låt før ekstranumrene. De kom på scenen igjen for å gi det hengivne publikummet ”Listen To Your Heart” og ”The Look”. Så var hitparaden over. Folk var lykkelige.

Bandet spilte bra. Regien var ok, men vokalprestasjonene til Marie og Per var nok bedre da de stod midt oppe i suksessen. Da var de ”Dressed For Success”. Nå forsøker de bare å spinne videre på den. Det holdt akkurat til at det ble en ellevill popfest som headliner på tidenes første Odderøya live festival.

For med så mye stjernestøv å drysse rundt seg, kan det aldri gå galt når publikum er så åpne og hjertevarme. It Must Have Been Love!