Without Apathy kan være fremtiden på Kristiansands metallscene. Bandet består av fem tenåringer, og har bare spilt sammen siden januar i år. Likevel er de allerede aktuelle med ep-en "Marluxia", og nå er de også booket til Sørveiv i november.

Prosjektleder Kjetil Nordhus har omfavnet de fleste musikalske sjangre under årets Sørveiv. Bransjetreffets siste bookinger inkluderer Dudes (rock), From Strength to Strength (hardcore), The 2nd Hand Band (rock), Nite Sprite (elektro), Ratatosker (rock), Remorse is for the Dead (metall), Snøskred (indierock), Without Apathy (metall) og Fjellfolk (elektro/folk).

Sørveiv arrangeres 9. og 10. november, og har fra før offentliggjort band som Danjal, Get Your Gun og Drink to Me, og dessuten en hiphop-maraton som består av opptredener med Twisted Artistics, Simmy Man, Aon og Vågsbygd Handy.

Men Sørveiv handler om mer enn konserter . Seminardelen av bransjetreffet er vel så viktig, og der har Nordhus fått navn som Christer Falck og Pål Hetland på programmet, i tillegg til blant andre BBC— og The Guardian-skribent Olaf Furniss.