Klikk på bildet øverst i saken for å se videoklipp!

KRISTIANSAND: Onsdag kveld sender TVNorge fjerde episode i serien ”Total Blackout”. I serien blir deltakerne utsatt for ting de frykter i et rom uten lys. Andreas Langfeldt (22) fra Kristiansand er blant deltakerne.

– Jeg så for meg at det ikke skulle bli noe problem, men når lysene skrur seg av blir de andre sansene veldig forsterket. Når jeg tar hånda ned i boksen forventer man noe ille. Dersom jeg tar på en bamse, er det fortsatt like ille, sier 22-åringen til fvn.no.

Redd for slanger

Til produsentene har 22-åringen, som til vanlig er dørvakt, fortalt at han er redd for edderkopper, slanger, krypdyr, slimete ting, trange rom, lyn, torden og høyder. Noen av disse redslene ble han testet for i programmer.

Siste helga i januar reiste han sammen med fem andre deltakere til København for å delta på innspillingen.

Blant oppgavene Langfeldt måtte løse var å finne ut hva ting i forskjellige bokser er. Langfeldt fullførte oppdraget sammen med en annen deltaker, Cathrine Aschim.

Går det bra, spør Aschim i tv-klippet som du kan se øverst i saken.

– Det er jævlig skummelt, svarer 22-åringen før han skvetter til og trekker armene til seg. I boksen lurer en slange.

(Les mer under bildet)

Andreas Langfeldt og Cathrine Aschim i den TV Norge-sendte serien "Total Blackout". Foto: TVNorge. Foto: TVNorge

Lettskremt

– Hvordan var det å være med?

– Det var gøy å være med og finne ut hvor lettskremt jeg var. I virkeligheten er jeg ikke redd for så mye bortsett fra små edderkopper og småkryp, men når lyset blir slått av finner man ut at man er mer redd. – Trust me, prøv selv, du er ikke så høy i hatten selv!, sier Langfeldt til fvn.no.

Til TVNorge sier 22-åringen at han håper å fremstå som litt barsk og mandig etter episoden. Oppgavepartner Cathrine Aschim mente at Langfeldt hørtes ut som en dame etter oppgaven.

Klikk på bildet øverst i saken for å se videoklipp!