I lenkesamlingen "Relaterte artikler" til høyre for denne artikkelen kan du klikke deg inn på de fleste av filmene som settes opp til halv pris på kino lørdag.

Du kan også se trailer fra filmen Pitbullterje, som også blir anmeldt på TV Sørs frokost-tv "Morrakvisten" klokken 0900 og 1000 lørdag og søndag.

For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player.

Dessuten tilbyr fvn.no film direkte på pc'en din. Nede til høyre på hovedsiden til fvn.no ser du filmer Filmarkivet.no kan tilby, både gamle lokalhistoriske filmer, og helt nye.

Noen av de nyeste ser du omtalt under her:

I den norske psykologiske thrilleren "Den som frykter ulven" , med blant annet Kristoffer Joner og Aksel Hennie, blir det spenning på høyt nivå.

Morgan hadde planlagt alt ned til minste detalj. Banken, tidspunktet, fluktbilen, til og med hvilke klær han skulle ha på seg. Men han hadde ikke planlagt at det skulle være en annen kunde i banken. En kunde, som han var tvunget å ta med seg som gissel og senere viser seg å være en mentalpasient, som akkurat har rømt fra sin anstalt og dessuten er etterlyst for et brutalt mord. Erkki. Bare navnet får han til å gyse.

Den gamle enken Haldis blir brutalt myrdet.

Karsten Skov er mannen som skal oppklare saken. Etterforskningen peker raskt mot at det er ”gærningen” Erkki som er den skyldige, og Karsten setter inn alle ressurser i jakten på den mistenkte. Bare Sara Rask, psykiater og Erkkis terapeut, tror Erkki er uskyldig.

Nå kan du få et gjensyn med Erik Poppes prisbelønnede " Schpaaa", som handler om fem småkriminelle gutter på Oslos østkant. Vi følger guttene gjennom seks døgn fylt av dramatiske hendelser. Dagbladets anmelder, Bjørn Bratten, ga i sin tid filmen teriningkast fem: "De unge amatørskuespillerne leverer solid arbeid i sine respektive roller. Det er forbløffende, og nesten skremmende, å se den smerten som ansiktene deres utstråler".

Det er også nettpremiere på den rykende ferske dokumentarfilmen "Vinger under vann" (2005) . Filmen handler om den tyske piloten Artur von Caismirs gjensyn med Norge, 65 år etter at han var der som kommandør i det tyske Luftwaffes kampgruppe. Filmen hadde premiere 9.april i år.