En interiørarkitekt har boltret seg på det som før het Cafe Jens. Asur-turkis i taket og sand på veggen er ikke som før. På veggene ser du film noir-bilder, og ved kjøkkenet henger hvitløk-klaser store nok til å skremme vekk en bataljon vampyrer.— Ingen onde ånder her nei, sier restaurantsjef Frode Ystaas. Han syntes Cafe Jens hadde blitt litt vel traust og pregløst da han bestemte seg for å pusse opp og legge om.Nå har servitørene vært på kurs, og menyen har blitt klassisk fransk med sterk middelhavinspirasjon. Olje og marinader er mye brukt.- Men alle rettene har norske navn, bedyrer Ystaas. Du skal altså ikke måtte driste deg til å bestille «Feuilleté d'escargots» eller annet rart. Oppussingen har kostet en halv million kroner, og restauranten har 87 sitteplasser.- Vi åpnet 17. mai, og stamgjestene våre er i hvert fall veldig fornøyde, opplyser Ystaas.Han er spent på hvordan Casablanca kan klare seg i et tøft marked, og mener restauranten legger mindre vekt på jåleri enn en del av konkurrentene.- Vi vet ikke hvorfor, men det har gått oppover her siden oktober, sier Ystaas.