KRISTIANSAND:

— Dette er noe vi fortsatt sitter og diskuterer. Akkurat nå er informasjonen så graverende at vi ikke vil si hva det er før det er drøftet videre, sa norsk bookingsjef Alf Solbakken i Quartfestivalen rett før Fædrelandsvennen gikk i trykken seint i går kveld.

Da hadde han, flere ansatte og drøyt ti såkalte gruppeledere i Quartfestivalen sittet og diskutert kritikken som er kommet mot festivalsjef Toffen Gunnufsen og hans ryddegutt Asbjørn Uppstad i flere timer.

— Et styremedlem fra det avtroppende styret har gitt oss en informasjonsbriefing. Jeg kan i øyeblikket ikke si noe om hva det er, men vi er alle sjokkert og sitter med bakoversveis, sier Solbakken.

I Fædrelandsvennen i går gikk fem ansatte i Quartfestivalen ut og hudflettet festivalleder Toffen Gunnufsen og ryddegutt Asbjørn Uppstad. De uttalte at tilliten til deres egen ledelse var totalt fraværende. De mente de måtte ha én sjef som alle kan samles om. De ansatte uttalte at festivalsjef Toffen Gunnufsen er genial på booking av band, men katastrofal på økonomi og personalbehandling.

TOM ARILD STØLE