ARENDAL: Et av de største sladrebladene i Storbritannia, Hello Magazine har kåret verdens ti beste musikkfestival, og har plassert Hovefestivalen på en fjerde plass:

– Dette var en veldig hyggelig overraskelse og en fin oppvarming til årets festival. At Hove nevnes i samme åndedrag som noen av verdens mest kjente festivaler er noe både vi og musikk-Norge kan være stolte av. Det er tydelig at de ikke bare opplever Hove som eksotisk og annerledes, men at de også har lagt merke til årets artistprogram. sier presseansvarlig i Hove, Gaute Drevdal i en pressemelding.

Førsteplassen på lista går til Berlin Festival, mens Bonnaroo i Manchester kommer på andreplass, og Burning Man Festival i Nevada, USA kommer på en tredjeplass.Bladet skriver at Hovefestivalen har " en fantastisk line-up av artister, camping på stedet, strender og idylliske omgivelser for den ultmate festivalopplevelsen ."

Hans Normann Tranberg er PR-konsulent og Creative Manager basert i London. Han mener at dette er en stor anerkjennelse for Hove, siden Hello Magazine utgis i flere land:

— Å få presseoppslag med Hello er veldig vanskelig, så dette er en PR-drøm for Hove-festivalen!

Hovefestivalen går av stabelen 28. juni til 3. juli. Ellie Goulding, Imagine Dragons, The Offspring, Martin Garrix, M.I.A, Bastille, Foster the People og Disclosure er bekreftet til festivalen.