Kelsey Grammer (53), som vi tv-seere kjenner best som Frasier Krane i serien «Frasier», har hatt et mildt hjerteinfarkt. Talsmann for Grammer, Stan Rosenfield, sier at stjernen er på bedringens vei og ligger innlagt på et sykehus i Hawaii.

Hjertet stoppet Hendelsen skjedde lørdag da han var på helgeferie på Hawaii i sitt andre hus med sin kone, melder nyhetsbyrået Reuters. Begge var ute og svømte langs kysten av Hawaii nær hjemmet, da Grammers hjerte stoppet i noen sekunder, skriver nyhetsbyrået Wenn. Han ble fraktet til nærmeste sykehus og ble så flydd med helikopter til et annet sykehus i Honolulu. Stan Rosenfield sier at skuespilleren nå har det bra og hviler. Han vil bli utskrevet og kan reise hjem allerede tirsdag. Han sier videre at Grammer er ellers i bra form.

Tv-serie kansellert Grammers hjerteinfarkt kom tre uker etter at han fikk vite at hans siste tv-show «Back to you», ble kansellert etter bare en sesong. I serien spiller Grammer en pompøs kvinnebedårer som er nyhetsanker på tv.

Kelsey Grammer ble populær da han spilte den hovne psykiateren Frasier Crane i over 20 år i tv-serien «Frasier». Han ble først kjent i tv-serien «Cheers» der han spilte samme karakter, men fikk altså senere sin egen serie basert på karakteren.

Tidlig i Grammers karriere ble skuespilleren lagt inn på Betty Ford klinikken og fikk behandling for sitt alkoholmisbruk. Dette var etter en bilulykke der det ble påvist at han hadde drukket alkohol.