— Jeg vet ikke hvor han er. Han er vel i Egypt og rir på en kamel, fleipet broren Marlon, da han ble konfrontert med lillebrorens fravær. Spøken var tydelig rettet mot Michael Jacksons ekstravagante superstjernelivsstil.

Sammen på scenen

Tito, Marlon, Randy, og Jackie sto sammen igjen på scenen torsdag kveld for å motta BMI Urban Awards ærespris som ble delt ut i Beverly Hills. Men Michael, som nettopp fylte 50 år, og Jermaine var ikke noe sted å se.

«Kongen av pop ble kongen av party-pooping», kommenterer E-online.

Prisen ble overgitt de fire brødrene av søsteren Janet, som var tydelig rørt da hun presenterte søsknene sine. Familiebildet ble enda nærmere fullendt da søstrene LaToya og Rebbie stilte opp for fotografene etter utdelingen.

Påvirket en generasjon

At den klart største stjernen av dem alle ikke stilte opp, la ingen demper på stemningen.

— Det er en stor ære å vite at musikken vår har påvirket en hel generasjon. Vi er veldig stolte av dette øyeblikket, sa Tito etter å ha mottatt prisen.

The Jackson Five er et av tidenes største soulband med låter som «Blame it on the boogie» og «I want you back».

Norsk prisvinner

Norge kunne også feire en seier under bransjefesten. Sangen «Irreplaceable» vant i kategorien for årets sang. Beyoncés «Irreplaceable» er skrevet av Espen Lind, Tor Erik Hermansen, Mikkel Eriksen, Amund Bjørklund, Beyoncé Knowles og Shaffer Smith (Ne-Yo), og lå på toppen av Billboard-lista i ti uker.

Kanye West, T-Pain and Jonathan «J.R.» Rotem ble årets produsenter.

BMI, som står for Broadcast Music Incorporated, er en stiftelse som sørger for at artister og musikere får sine royalties.