Det var ventet at «The Twilight Saga: New Moon» ville gjøre det skarpt i premierehelgen, og etter mindre enn et døgn har den sikret seg to amerikanske kinorekorder. Ifølge Los Angeles Times slo filmen rekorden for midnattsalg da den åpnet natt til fredag. Kvitteringene fra alle visningene ved midnatt i USA og Canada viser at vampyrdramaet hentet inn 26,3 millioner dollar. «Harry Potter og halvblodsprinsen» hadde den tidligere rekorden for midnattsalg med 22,2 millioner tidligere i år.

Analyse Analytikere avisen har vært i kontakt med konkluderer med at filmen garantert vil runde inntekter på 70 millioner dollar i løpet av det første visningsdøgnet. Dermed sikrer den seg nok en rekord, og danker ut Batman og den tidligere rekorden som ble satt av «The Dark Knight» i fjor.

Øverst I USA åpnet filmen i 3514 kinosaler, og det er antatt at den minst vil rundt 110 millioner dollar i inntekter i løpet av åpningshelgen. Her hjemme har filmen ordinær premiere i kveld og forhåndsalget er solid, på tross av dårlige anmeldelser. VG og Aftenposten ga filmen en treer og Dagbladet en toer på terningen.

Her er en smakebit fra dramaet: