Hør her. Lego-spillene med «Lego Star Wars» og «Lego Batman» i spissen har blitt enorme suksesser. Det samme har musikkspillene «Guitar Hero» og «Rock Band». To vidt forskjellige retninger innen dataspill som i utgangspunktet ikke har særlig mye med hverandre å gjøre...eller har de det? For i et samarbeide mellom Travellers Tales ( Lego-spillene) og Harmonix ( Rock Band) så har nemlig nå noen kloke hoder bestemt seg for å slå sammen disse to franchisene til «Lego Rock Band».

Tanken om et slik spill har i lengre tid dukket opp som ønsketenkning og løse rykter på diverse forum rundt om på nettet, men at det faktisk skulle bli noe av det hadde vel de færreste trodd. Men nå er altså tiden inne. «Lego Rock Band» vil bli utgitt til Xbox 360, PS3 og Nintendo Wii til vinteren, opplyser Kotaku.com, men det skulle forbause oss mye om ikke spilleet også dukker opp for Nintendo DS, PSP og PC også.

Sangene:

Så langt er det kun fem låttitler som er annonsert. Disse er:

Blur: «Song 2»

Carl Douglas: «Kung Fu Fighting»

Europe: «The Final Countdown»

Good Charlotte: «Boys and Girls»

Pink: «So What»

Så da gjenstår det bare å se om «Lego Rock Band» vil komme komplett med et bittelite Lego-trommesett ( som du selvsagt må bygge selv...).