Williams ville ikke være med på sitt gamle bands suksessrike gjenforening i 2006. Boybandet fant sammen igjen etter ti år, og Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange og Mark Owen kunne fryde seg over godt platesalg og utsolgte konserter. Robbie Williams har i flere intervjuer sagt at forholdet til de gamle kompisene er bedre enn noensinne, men de har ikke stått på scenen sammen.

Konsert

Nå ser det ut til at det etterlengtede comebacket nærmer seg. Britiske Daily Mirror kan i dag fortelle at Barlow har spurt Williams om å framføre sin siste single, «Bodies», under et veldedighetsarrangement i Royal Albert Hall i oktober. Da ligger det i kortene at en gjenforening ikke er langt unna.

– Ja, noe kommer definitivt til å skje. Gary og meg har hengt sammen mye i det siste og snakket igjennom ting, forteller han til avisen.

I tillegg til Williams og Take That skal artister som Chris Martin, Leona Lewis og Mika delta på arrangementet.

Comeback

Det kommende albumet til Williams har fått navnet «Reality Killed The Video Star» og den blir å finne i butikkene fra 9. november. Som soloartist ble Williams virkelig superstjerne, og ifølge plateselskapet EMI har han solgt 55 millioner album verden over.

Her er videoen til Williams-singles «Bodies»: