Superstjernene bruker ofte nyttårsaften til å sikre seg en siste solid sjekk på tampen av året. Ifølge New York Daily News koste flere av verdens største kjendiser seg på privatfest på klubben Nikki Beach Club på St. Barts i Karibien. Avisen melder at det var sønnen av Libyas sterke mann Muammar al-Gadaffi, Saif, som betalte for gildet.

Pris

Carey sang ikke mer enn tre sanger på nyttårsfesten, men tok en million dollar i betaling for dette. Ryktene om at Carey og ektemannen Nick Cannon venter barn har svirret siden de giftet seg i april i fjor. Rapporter fra nyttårsfesten tyder imidlertid på at de to ikke skal stifte familie foreløpig, ettersom Carey skal ha tatt godt for seg av den gratis champagnen på festen. Her kan du se bilder av festlighetene.

Stjerner

Sangstjernen fikk også anledning til å telle ned til midnatt. Etterpå overlot hun mikrofonen til Timbaland som kastet seg inn i en improvisert rapseanse med Jay-Z. Sistnevnte var til stede på festen med kona Beyoncé. Andre kjendisgjester som var til stede var Jon Bon Jovi og Eddie Murphy.