Crows sang «So Glad We Made It» er et av bidragene på den offisielle amerikanske plateutgivelsen som skal følge og inspirere utøverne fra USA. I tillegg skal sangen brukes flittig i forbindelse med tv-sendingene fra Kina. Det er sportsidioten Crow svært fornøyd med. Til People Magazine forteller hun at hun vanligvis blir svært sentimental av å se sendinger fra olympiadene.

– Jeg blir hekta på vignettene og bakgrunnshistoriene. Favorittopplevelsen er å bare sitte foran skjermen og grine når hver enkelt nasjonalsang spilles, forteller hun.

Nasjonalsang

Crow har selv sunget den amerikanske nasjonalsangen i forkant av en lang rekke sportsbegivenheter i sitt hjemland. Superstjernen, som slo igjennom i 1993 med «Tuesday Night Music Club», mener sangen hun bidrar med på samleplaten er positiv.

– Det er en veldig oppløftende sang om å ha et positivt utsyn. Det er en heltemodig egenskap å trene å gi energien din over til noe som er så utfordrende, sier hun.

Plate

Det er imidlertid ikke bare Sheryl Crow som bidrar på samleplaten. De andre artistene som bidrar er 3 Doors Down, Army of Me, Chris Brown, Clique Girlz, Colbie Caillat, Flipsyde, Goo Goo Dolls, Josh Kelley, Kate Voegele, Lady Antebellum, Luis Fonsi, Mere, Nelly, Queen Latifah, og Taylor Swift. Mer informasjon og videoer fra de eksklusive sangene finner du her.