Brad Pitt har valgt en utradisjonell oppladning til helgens Oscar-utdeling. Ifølge People.com ble superstjernen observert på Hard Rock Hotel & Casino onsdag kveld sammen med sønnene Maddox og Pax.

Jentene

Jentene i Brangelina-klanen holdt seg hjemme og Angelina Jolie tok med seg døtrene Zahara (4) og Shiloh (2) på shopping i New York. Jolie har også startet forberedelsene til innspilling av filmen «Salt» der hun skal spille en CIA-offiser.

Oppstyr

Pitt (45) og Jolie (33) skapte kaos på Narita flyplass i Tokyo da de i slutten av januar for første gang viste fram alle seks barna samlet. Anledningen var at Pitt hadde tatt med familien til Tokyo for å gjøre en pressekonferanse for sin siste film «The curious case of Benjamin Button». Pitt er også nominert til Oscar for beste mannlige hovedrolle for innsatsen i den filmen. Superstjerneparet har kastet glans over flere filmprisutdelinger tidligere i år, og det er ventet at de gjentar opptredenen også på helgens Oscar-utdeling. Jolie er nominert til Oscar for rollen i «Changeling. Selv har Jolie ingen uttalte forhåpninger om å hente hjem noen pris.

– Jeg heier på Brad, sa hun til People.com.