Laget til Thorbjørnsen, lag Sør, måtte møte i øyrådet i den første episoden, og Connie fikk samtlige stemmer, unntatt sin egen. Akkurat slik hun ønsket der og da.

Men i ettertid har pipen fått en litt annen lyd, og hun innrømmer at hun angrer på at hun ga seg så fort.

— Det var kjipt. Men jeg ville det jo selv. Jeg angrer nå da, sier Thorbjørnsen til Seher.no.

- Dumt

Flere av hennes lagkamerater på lag Sør hevdet at 20-åringen løy om en vond rygg, og forsøkte å lure seg ut av oppholdet.

— Det var dumt at det ble som det gjorde, men sånn ble det bare, sier Connie til nettstedet.

Connie var ikke den eneste fra lag Sør som måtte forlate årets ekspedisjon. Anne Møller (45) fra Harfsfjord valgte selv å trekke seg fra programmet da tilværelsen på øya ble for tøft.

- Nifst

Begge de to damene endte i ”helvete", og ifølge Anne var det å bo der en av årsakene til at hun ønsket å dra hjem.

— Det var ikke bra altså. Jeg likte det ikke. Det var faktisk litt nifst sånn sikkerhetsmessig også. Det ble jo bekmørkt allerede i syv-tiden, og da måtte man bare legge seg, for man kunne ikke bevege seg rundt, forteller hun til Seher.no.

Himmel eller helvete

En av de nye tingene i årets ekspedisjon er nemlig at lagene i første episode startet med en konkurranse der det ble bestemt om de skulle starte oppholdet med å bo i ”himmelen” eller ”helvete”.

For lag Nord, som vant konkurransen, ventet det ferdigbygde hytter med senger og dyner, bar, grill, og så mye mat de kunne tenke seg.

For lag Sør, som kom til helvete, var ting mye verre. De måtte bo i en flaggermusgrotte, fikk ikke noe mat og måtte sove på tynne liggeunderlag med spisse stein i ryggen.