OSLO: Grung, også kjent som kona til fotballhelten, Jostein Flo er kjent fra både radio og TV. Hun har nå fått æren av å være den første nordmann i historien som har blitt plukket ut til å være gjest hos Oprah. Norge er kåret til et av verdens beste land å oppdra barn i, og Trine Grung forteller i programmet om hvordan hun opplever å være mamma i Norge. ”Moms Around the World” med Trine Grung ble sendt i USA 23 oktober i fjor med flere millioner seere.

Og det er ikke noen hvem-som-helst som sitter i Oprah-sofaen dagen etter Grung har vært på besøk. Da er det nemlig selveste Madonna som er gjest i studio.

Å sende showet klokken 19.00 er en beslutning TV3 har tatt etter uttallige henvendelser fra seere. Tidligere ble showet sendt tidlig på dagen, og var ugunstig for Oprah-fans som var på arbeid dagtid.

Men nå har du altså muligheten til å slå av "timeren" på videospilleren og få den berømte talkshow-dronningen i beste sendetid etter endt arbeidsøkt.

-Etter mange henvendelser om sendetidspunktet for Oprah Winfrey Show, har vi nå valgt å legge nye episoder klokken 19.00 alle hverdager. Oprah blir fortsatt vist på dagtid, da som repriser av episoden som ble sendt dagen før. Dette skulle gi alle interesserte muligheten til å få med seg det populære talkshowet, sier programdirektør Trygve Rønningen i en pressemelding fra TV3 mandag.