Se klipp fra prøvene til forestillingen over!

KRISTIANSAND: To og en halv uke før Rune Andersen, Brit Elisabeth Haagensli, Trond Høvik og resten av mannskapet i "Den stundesløse" lar teppet falle for siste gang, har 9100 publikummere sett stykket på Kilden.

Billettsalget ligger nå på mellom 60 og 70 prosent av hva Kilden har budsjettert med, og det er såpass bra at de vurderer ekstraforestillinger etter 16. februar.

— Vi er veldig fornøyd. Nå selges det mellom 300 og 400 billetter per dag til stykket. Hvis dette salget fortsetter å være så bra, så vurderer vi ekstraforestillinger. Men vi må se det an litt, sier markedsdirektør i Kilden Trond Martin Backer.

Tok seg opp

Han sier de gode kritikkene og tilbakemeldingene på stykket er mye av grunnen til at billettsalget har tatt seg kraftig opp etter premieren 18. januar. Effekten av at folk som har sett stykket forteller videre om det til familie, venner og bekjente er tydeligvis en god markedsføringsstrategi.

— Vi hadde kanskje forventet enda flere solgte billetter tidligere i høst, i oppbyggingen. Men vi ser at tilbakemeldingene har hatt en veldig god effekt og drar mye. Så en storsatsing som dette er helt klart noe vi ønsker å gjenta, sier Backer.

FORNØYD: Markedsdirektør på Kilden Trond Martin Backer er fornøyd med å ha solgt 40 000 billetter så langt i år. Foto: Reidar Kollstad

Godt foran 2012

Generelt sier markedsdirektøren at salget av billetter så langt i år er veldig oppløftende. Nærmere 40 000 billetter er solgt til vårens arrangementer så langt. "Den stundesløse" har vært et av de største trekkplastrene.

— Vi er kommet godt i gang og ligger et godt stykke foran det vi gjorde på samme tid i fjor. "Den stundesløse" har vært triggeren, men også nyttårskonsertene og to fulle dager med Lindesnes trekkspillklubb har vært veldig populært. Billettsalget generelt for 2013 er vi godt fornøyd med.

Åge Sten Nilsens "The Show Must go on II", som spilles nå i helga, har også vist seg å være populært. Forestillingene fredag og lørdag er helt utsolgt, og skal sees av over 1000 mennesker begge dager.

Videre utover våren og sommeren regner Backer med at produksjonene "Evita" (premiere 19. april), "Carmen" (premiere 13. juli) og festivalen "Sacra Art" (16. til 21. mars) vil være store publikumsmagneter.