— For to år siden var det stappfullt, og folk kom ikke inn. Nå, i anledning kirkas 150-årsjubileum, tenkte vi det var på tide å gjøre det igjen, sier Bjørn Ole Rasch til Fædrelandsvennen.

I 2012 fylte Rasch, Annbjørg Lien, Rolf Løvland, Anne Karin Kaasa og Anne Cathrine Albert fylte kirka på Frikstad under sin julekonsert. Til søndag inviterer de igjen, men denne gang blir det to konserter.

— Alle vi fem har et forhold til Randesund. Enten bor vi her, eller så har vi hytte her. Da er det utrolig hyggelig å kunne gi noe tilbake til folket her, sier Rasch.

Med seg på scenen har de musikerne Per Elias Drabløs, Roar Brostrøm og Reidar Skaaland, samt vokalisten Cathrine Iversen. Sistnevnte har sammen med Rolf Løvland skrevet en ny julesang, som får premiere til søndag.

— Cathrine har skrevet en tekst som jeg har satt melodi til. Sangen heter «I dette stille øyeblikk», sier Løvland, som gleder seg til konserten.

— Det er hyggelig å samles. Vi gjør tre-fire sanger hver, og alle bidrar med sitt beste.

- Blir det en tradisjon?

— Det kan det kanskje bli, men det foreligger ingen planer. Men jeg sier nok ja om jeg blir spurt igjen, avslutter Løvland.