KRISTIANSAND: Tirsdag informerte Kilden at administrerende direktør Bentein Baardson ikke ønsker å forlenge sin åremålsstilling.

— Ingen dramatikk

I en uttalelse til pressen opplyser Baardson at det ikke ligger noen dramatikk bak beslutningen:

— Jeg har informert styret og de ansatte ved Kilden Teater- og Konserthus om at jeg ikke ønsker å fortsette eller forlenge min stilling som administrerende direktør for Kilden etter endt åremål, høsten 2015. Det ligger ingen dramatikk bak min beslutning, jeg har vært åpen og ærlig rundt mitt tidsbegrensede engasjement helt siden min tiltredelse for fem år siden.

Stolt

Videre sier Baardson at han er glad for at han har vært en del av innflyttingen i Kilden. Han er også stolt av fusjonen av Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester, Opera Sør og kulturdriften for Kristiansand kommune.

— Det har vært krevende år, men resultatene etter snart tre års drift i Kilden vitner om stort kunstnerisk potensial og en fenomenal publikumsoppslutning. Jeg er selvfølgelig også veldig stolt over at Kilden har gått med solide økonomiske overskudd i de første driftsårene. Jeg kommer alltid til å føle en spesiell tilknytning til Kilden – og vil følge den videre drift med stor interesse og entusiasme, sier Baardson videre i uttalelsen.