ARENDAL: Duoen fra Manchester var på Hovefestivalen også i fjor, men da måtte de forlate konsertteltet etter to låter da scenegulvet knakk i to. I år hadde Katie White med seg en liten tale på norsk der hun hilste til folket og håpet at hun og Jules De Martino fikk lov til å fullføre showet sitt i år. Det gjorde de.

Det tok ikke lang tid før duoen fikk pisket opp stemningen blant store deler av publikum. Vi kan tippe at det var mellom sju og åtte tusen mennesker ute på den store sletta.

The Ting Tings har bare gitt ut ett album, og det var selvsagt låter derfra som dannet det 48 minutter lange settet deres. Det var bare disse to på scenen. Resten av lydbildet var hermetisk, og akkurat det virket litt kjipt. Den store scenen ble rett og slett litt for stor for dem.

De Martino og White kunne også ha lagt inn en overraskelse eller to i settet sitt. Det hadde for eksempel gjort seg med en morsom coverlåt.

Konserten ble naturlig nok preget av masse huggende og pumpende trommerytmer og småtøffe gitarriff bak den sensuelle og gode stemmen til Katie White. Folk danset, hoppet og jublet og hadde det moro. Det tok selvsagt helt av da The Ting Tings gjorde sin giganthit "That’s not my name" helt til slutt. De kunne ha gitt oss mer, men showet deres var likevel helt ålreit.