HOVE/Amfiscenen: Delikat, vellydende og lekkert. Amy Winehouse gjorde som forventet da hun og hennes mannsterke band leverte et helt ålreit konsertsett i pøsende regnvær foran over tre tusen publikummere.

Alt hadde nok fungert bedre om dette hadde vært en fin sommerkveld med blå himmel. Men kvelden var grå og våt mens Amy Winehouse sang Back to black. Den store feel-good-stemningen uteble i starten, men etter hvert som bandet ble mer yppig og pågående, ble dette en tilfredsstillende konsert, likevel.

De svale og behagelige soulballadene, fungerer enda bedre hjemme i stua, og Amy har ikke gjort noe forsøk på å sette sammen et konsertshow med særlig mange overraskelser. Derfor ble løpet hun kjørte i meste laget forutsigbart. Bandet spilte bra. Lydbildet var rent og fint, men den store spillegleden ble ikke forløst før mot slutten av konserten.

Amfiscenen på Hove er forresten et scoop av en konsertarena med en stor flate og bratte bakker rundt der folk kan stå et stykke bak, men likevel få med seg det som skjer på scenen.

Det var ikke så veldig mye som skjedde på scenen da Amy Winehouse var der med et fullt band pluss blåsere. Men det vi fikk høre var ålreit. Akkurat slik som det er når vi hører musikken til Amy Winehouse på plate.