Paret ble spektakulært uvenner da Bing forlangte en DNA-test for å få klarlagt at han var far til baby Damien som kom til verden for tre år siden.Hurley la ikke bånd på seg når hun snakket med media, og omtalte Bing i meget krasse ordelag. Det hele endte i retten, og Bing ble pålagt å betale det britiske A-kjendisfenomenet 100.000 pund i året, i barnebidrag.

Men det har skjedd ting siden Damien kom til verden. Nå kan 39-årige Hurley avsløre at hun er blitt venner med ekskjæresten. Hun sier til Tatler magazine:

— Alle er glade. Det er ikke noe fiendskap. Takk Gud for det, alt er veldig sivilisert.

Steve Bing skal til og med ha forært sin sønns mor en Rolex-klokke i rent gull, og gavens mottaker bruker klokken med stolthet. Hun anser den som et tegn på forsoning, og Bing-forsoningen utgjør toppen på lykkefjellet hun føler nå som hun har funnet mannen i sitt liv, den indiske forretningsmagnaten Arun Nayar. De to skal ifølge skuespilleren være overmåte lykkelige sammen, og stadig vekk dukker det opp rykter som vil ha det til at forholdet snart kan ende foran alteret.

For Steve Bing går det ikke fullt så bra. Han ble nylig koblet til Nicole Kidman, men det var før hun begynte å snakke om hvor desperat hun er etter å bli gravid.

— Det ville vært fantastisk å få en baby, sier Kidman ifølge Ananova. Fra før har hun adoptivbarna Isabella (11) og Connor (9) fra ekteskapet med Tom Cruise. (©NTB)