Pete Doherty har hellet på sin side.Siste nytt i sagaen om Kate Moss og Pete Doherty er at hun vil satse videre på skandalerockeren – og drømmer om bryllup.

Nylig ble det meldt i all verdens presse at Kate Moss og Pete Doherty planla bryllup på Bali. Men Doherty måtte i stedet møte i retten og forklare seg for diverse brudd på narkotikaloven. Han slapp foreløpig unna fengselsstraff da dommen ble avsagt mandag, og er i stedet pålagt å la seg behandle for rusavhengigheten.

27 år gamle Doherty har dermed grunn til å smile, og han har fortsatt en av verdens mest profilerte supermodeller ved sin side. Kate Moss uttaler stadig vekk til venner at hun ikke har gitt opp planene om å gifte seg med Babyshambles-vokalisten. Ifølge kilder avisen News Of The World har vært i kontakt med, uttalte Kate Moss nylig:

– Ja, vi skal gifte oss. Jeg elsker ham så høyt. Han er planetens mest sexy mann.

Kate Moss overvar en akustisk konsert med Glen Matlock fra Sex Pistols i London da hun lot ordene falle. Hun skal ha vært svært åpen og meddelsom angående sine følelser for Doherty, og sa videre:

– Jeg vil være sammen med ham. Det er bare et spørsmål om når. Vi skal komme oss gjennom en del ting, og så skal vi være sammen.