De konkurrerer med Aleksander With, El Axel, Karpe Diem og Pleasure om tittelen «Best Norwegian Act». Jentetrioen som består av Lisbeth Marie Mjaugeto, Kine Lee Aksnes og Tinki Tønseth Troye har vunnet priser før, men mener denne nominasjonen står i en særklasse.

-Fra vi var små har MTV vært kanalen vi har sett på, så dette er stort! MTV har de største showene, det er utrolig kult å være en liten del av dette.

Selv om de er stolte av nominasjonen for låten «Perfect Picture», er de ikke så opptatt av å gå hjem med prisen.

-Det er ikke så viktig å vinne for å være helt ærlig. Det viktigste er at folk har stemt oss frem til nominasjon. Dessuten har vi veldig gode konkurrenter, med helt ulike stiler. Karpe Diem fortjener å vinne fordi de er utrolig jordnære, greie gutter!

Asker-jentene unner andre seieren, men er enige om at nominasjonen har vært veldig motiverende for et nytt album. Etter et hektisk fjorår med suksess-singelen «Going Blind», har 2007 vært ganske stille for Lilyjets. Trioen startet året med en lang ferie, og har siden skrevet låter, som de nå jobber med i studio. Til neste år kommer det nye albumet.

-Vi har hatt en veldig kreativ prosess hvor vi har eksperimentert mye. Faktisk så mye at vi ikke helt vet hvor vi ender stilmessig. Så det er bare å glede seg!

I kveld er Lisbeth, Kine og Tinki ganske sikre på klesstilen. Med nyinnkjøpte kjolen er de klare for Olympiahalle.

-Vi er så vant til å bo sammen, at med tre kofferter fulle av klær, er det alltid noe vi kan låne av hverandre i siste liten. I kveld er det viktigste å ha det gøy, men hvis det er noen vi håper vi treffe i løpet av kvelden, er det gutta i Foo Fighters.

Sammen med skandaleomsuste stjerner som Amy Winehouse og Pete Doherty, gleder de seg til både showet og festen etterpå. Men lover at det blir ingen skandaler fra Lilyjets.

-Vi er ikke pripne jenter, men alt til sin tid!