Søndag kveld ble 26-åringen fra Stavanger sendt hjem fra Robinson-øya. Nå er det bare 5 jenter igjen.

— Jeg tror ikke jentene hadde en spesiell strategi for å overleve til slutt. De begynte å få overtaket da en på laget mitt ble stemt hjem, mener Kenneth.

Han synes det vart surt å gå ut i konkurransen mot Vibeke og ikke i øyrådet, men er sikker på at han vet grunnen til at han ble siste gutt på øya.

Spilte kortene rett

— Jeg ble immun da det var nødvendig, og kom godt overens med jentene. Mange av dem synes Isak ble for sytete etter hvert, og da ble han stemt ut, forteller Kenneth.

— Jeg angrer ingenting, og føler jeg spilte kortene mine riktig hele veien.

Som Fredrik, som gikk ut av ekspedisjonen for fire uker siden, mente Kenneth Meland at livet på øya rett og slett var litt kjedelig.

— Det er det samme som skjer hver dag. Å lage mat og delta i konkurransene tok ikke mange timene, og da hadde vi 12 timer til rådighet hvor det ikke skjedde noe som helst, forteller Kenneth.

Ingen drømmedame

Utfordringer var å finne glede i de små tingene. men selv om Kenneth ikke sultet på Robinson-øya merket han at matmangelen gikk ut over energien.

— Isak lagde faktisk en fotball, men ingen av oss hadde ork til å spille noe særlig, sier Kenneth.

han fikk 40 dager på Robinson-øya før han måtte reise, 15 kilo lettere.

— Men de kiloene var på plass igjen i løpet av seks uker, ler Kenneth.

Før ekspedisjonen begynte fortalte Kenneth til tv3 at han ar singel og på jakt etter drømmedama.

— Som eneste gutt igjen på øya hadde du vel oddsene på din side der?

— Hehe, jeg sa mest det med jakten på drømmedama for å komme med i programmet, men nei hun var ikke å finne på øya. Litt dumt, for det hadde vært et stort pluss, sier Kenneth.

- Jeg er tålmodig

Det beste med å være ferdig med Robinson var å komme hjem til hverdagslivet i Stavanger, selv om det også var veldig rart å se kameratene igjen på flyplassen. Kenneth syne sikke det blir for dumt å ty til klisjeene når han forteller at det beste med Robinson-ekspedisjonen vara t han lærte utrolig mye om seg selv.

— Jeg kan gå godt overens med de aller fleste, og er veldig tålmodig, sier Kenneth.

— Og hvem er den verdige vinneren av Robinson?

— Uten tvil Bente. Hun er oppegående og hyggelig, hun jobber hardt, og hun er flink i konkurranser.

Kenneths personlige ting på øya var en flaske sprit. Her sammen med programleder Christer Falck før ekspedisjonen startet.