Torsdag formiddag har ikke Odderøya Live noe eksakt tall på solgte billetter, men anslag gjort konsertkvelden indikerer at det kom mellom 9000 og 10.000 mennesker til Odderøya onsdag kveld, der Honningbarna, Alice Cooper og Aerosmith spilte i flere timer.

Presseansvarlig for Odderøya Live, Vidar Mortensen er veldig fornøyd med kvelden:— Vi var for det første veldig imponerte over Honningbarna. De hadde det trøkket vi forventet. Så kom Alice Cooper med sitt sceneshow og hits. Når kvelden og mørket kom la det rammen for Aerosmith. De spilte relativt bra til at de begynner å dra på årene, og det var tydelig at også publikum var fornøyde.

- Har dere fått noen tilbakemeldinger fra bandene?

— Fra tourmanagerene har vi fått høre at de var veldig fornøyde med infrastruktur og opplegg.

Da klokka hadde passert 23.30 avsluttet Aerosmith konserten og tusenvis av mennesker skulle forlate området på en gang. — Hvordan gikk det?

— Nå er det en del som er vant til å gå på konsert på Odderøya, og så snart vi fikk åpnet bilveien, ble området tømt ganske raskt. Vi registrerte ikke noen problemer.

- Var det noen problemer med bråkete gjester?

— Det vil det alltid være på et så stort arrangement, men det var ikke verre at det var noen som måtte bli fulgt ut av politiet.