Jan Kenneth Transeth, eksvokalist i In The Woods, nå platedirektør:Ribbe, medisterpølse og medisterkake. Jeg er hardcore på den tradisjonelle julemiddagen.Tidligere hadde jeg en periode da jeg ikke ville spise kjøtt, men du kan bare ikke sitte og trøkke i deg gulrøtter på julaften. Dermed spiste jeg ribbe fordi det er så sinnsykt godt. Julekvelden kunne jeg ikke åpne noen pakker før etter midnatt. Var helt ferdig.Helene Bøksle, sangfugl:Jeg har aldri vært på noe julebord, og vil spare julematen til julaften. Det er juks å starte før. Julemat skal være ribbe og medisterkaker, og lukta skal ligge der fra morgenen. Da spiser du deg gjerne så mett at du skjønner at det er en grunn til at du bare spiser det en gang i året.Rikard Klungland, vokalist i Subtrees og Quart-slave:— Der er jeg utrolig trad. Det skal være juleribbe, øl og akevitt før jula er der. Sprø svor og mye akevitt. Aalborg Jubileum. Medisterkaker eller pølser er helt unødvendig. Det er den kvalmeste oppfinnelsen som er gjort. Det var sikkert bra på 30-tallet da alle var underernært, men jeg klarer meg veldig godt uten sånne fettklumper. Og til dessert skal det være riskrem med nyrørt, frossen jordbær. Så enkelt.Judit Premak, eksvokalist i Panzer:- Jeg kunne godt tenke meg kamskjell tilberedt på thaimåte. Litt ris og champagne til. Så kan du sitte kjempelenge ved bordet og kose deg. Ribbe er det veldig mye fett i, så det eter jeg ikke. Ronny Thorsen, vokalist i Trail of Tears:- Jeg er svak for pinnekjøtt. Det må være slik bestemor lager det. Det flytende tilbehøret er det viktigste. Mørkt juleøl og dram. Akevitt er fint.Tori Wrånes, vokalist i Nud:- Da vil jeg ha pannekake. Det hadde vært gøy om alle hadde spist det på likt, og det må være blåbærsyltetøy. Da får alle blå tenner. Så måtte det være en god vin til. En rød med et snev av rips. Hvis vi får dessert må det være sjokoladepudding. Riskrem er også veldig godt, men med uskåldet mandel slik at du ser om du har fått den. Hvis ikke er det veldig lett å svelge den, og hvordan skal du da bevise at du har fått den? Jeg har ikke sans for ribbe og pinnekjøtt, men jeg har respekt for det.Terje Schei,gitarist Green Carnation m.m.:- Pinnekjøtt! Jeg gikk lei ribba for 2-3 år siden. Det er for fett. Jeg er litt glad i det salte, og fikk smake pinnekjøtt hos noen i familien. Tilbehøret er poteter, kålrabistappe og julebrus.