For andre gang kan du kaste deg inn i Boktai-universet, en spillverden der sola faktisk har innvirkning på spillets gang. Dette gjøres ved hjelp av en liten lyssensor på spillkassetten, og tro ikke at du bare kan sette deg under en lampe i stua. Nei gitt, ekte sollys må til, og du har en solmåler nederst på skjermen som forteller deg hvor mye lys du til en hver tid får inn på sensoren.

Du spiller Django, en vampyrjeger som har kommet til byen San Miguel. Her er mørkets krefter i ferd med å ta over, og Django tar på seg jobben med å ordne opp. Som i det første spillet i serien bruker du sollyset til å lade opp energien til Django. Jo sterkere lys, jo fortere fylles energien opp. Sollyset har også innvirkning på andre ting i spillet, som at lys kommer gjennom vinduer osv. Solen kan også brukes til å oppgradere våpen.

Boktai 2 byr på action, problemløsing, humor og en god historie. Det er til å begynne med litt vanskelig å treffe det du sikter på, men dette venner du deg fort til. Solsensoren er innovativt implementer, og spillet anbefales. Kom deg ut i sola nå!

TORE SAND

Boktai 2 Solar Boy Django

Nintendo

Genre: Actioneventyr

Alder: 3+

Plattformer: Kun Gameboy Advance