Nylig ble det avslørt at en av de mannlige deltakerne har en fortid som pornostjerne. Og nå kommer nok en sexavsløring fra den thailandske øya Koh Samui, der opptakene ble gjort:— Alle hadde sex med alle, forteller den svenske deltakeren Engin Avci til Expressen. TV-produksjonen skal ha utviklet seg til den reneste sex- og fylleorgie, men ikke alt ble fanget opp av TV-kameraene.

— Kameraene gikk helt klart glipp av det beste, sier Avci. Han forteller videre at en av jentene hadde sex med tre forskjellige menn på en dag.

Som privatpersonerSenior informasjonskonsulent i TVNorge, Ingerid Medhus, sier til NTB PLUSS at hun ikke har vært kjent med disse påstandene før hun så dem i den svenske avisen. Hun presiserer at de påståtte forholdene skal ha skjedd på oppsamlingsstedet hvor single deltakere havnet etter at de var stemt ut av serien.

— Dette er kun et sted hvor de blir tatt vare på, og der er deltakerne privatpersoner. Så vidt jeg vet, fikk de ikke ubegrenset med gratis alkohol der, slik det hevdes.

Konseptet går ut på at single menn og kvinner skal friste deltakerne som er i faste parforhold til utroskap. Deltakerne kommer fra alle de skandinaviske landene, og i neste runde er det med fire single norske jenter, tre single norske gutter og et par. Serien sendes på TVNorge fra februar eller mars. (NTB PLUSS)