OSLO: Da det var klart at sangstrupen fra Birkeland ikke nådde opp i den prestisjetunge sangkonkurransen, satte Knutson seg et nytt mål. I natt skal hun vinne festen.

Didrik vant MGP

Publikumsrekord i finalen

Har oddsene mot seg

— Skal vise deg hvordan

  • Jeg har aldri vært med på MGP-fest før, så jeg vet ikke helt hvordan det er, sa Knutson til Fædrelandsvennen med Maria Haukaas Storeng ved sin side.

— Det er ikke noe problem. Jeg skal vise deg hvordan du vinner festen, sa Haukaas Storeng til sin kollega.

Knutson var fornøyd med sin egen innsats i kveldens finale. Mest fornøyd var hun med publikum.

- Overveldende - Jeg er helt rørt over det flotte publikumet, og har aldri opplevd noe lignende. Opplevelsen med å stå på scenen var helt overveldene, sa Knutson.

Sørlandsjenta sier hun ble helt satt ut da hun så alle plakatene i salen som var dekorert med navnet hennes.

— Jeg gikk nesten surr i hvilke kameraer jeg skulle se i, og hva jeg skulle gjøre på scenen. Men det var en fantastisk opplevelse, sa hun.

Tror på Didrik Til tross for at hun ikke gikk til topps, er hun svært fornøyd med å ha deltatt. Og hun har sansen for vinneren, Didrik Solli-Tangen.

— Jeg mener Didrik var et godt valg, og har tro på at han kan vinne den internasjonale finalen. Han synger en «drømmesang» som alle artister ville likt å synge i en finale, sa Knutson til Fædrelandsvennen, og understreket at hun kom til å taste løs på egen mobiltelefon under finalen.

Deretter bar det til MGP-festen som avholdes på hemmelig sted.