MANDAL: Dani Wilde, Samantha Fish og Cassie Taylor har spilt for utsolgte lokaler i hele Europa. Nå er de snart på vei til Sørlandet, hvor Venterommet i Mandal får besøk av dem fredag denne uken.

The Blues Caravan Tour 2011 er en turné i regi Ruf Records og arrangeres for sjette gang denne våren. Turneen har som målsetning å introdusere nye og lovende artister innen blues-sjangeren. Artistene får mulighet til å vise seg frem både i Europa, USA og England for et bredt og variert publikum.

Årets artister er tre jenter som alle blir spådd en lysende fremtid innen musikken. Dani Wilde kommer fra Brighton i England. Hun både synger, spiller gitar og skriver låter selv, og stemmen hennes blir sammenliknet med legendariske Aretha Franklin. Lidenskap og energi er stikkord for denne jentas konserter, og nylig gav hun også ut plata «Shine».

Samantha Fish kommer fra Kansas City i USA, og har så vidt passert 21 år. Tross sin unge alder, har hun allerede gjort seg bemerket på det amerikanske bluesmarkedet. Hennes opptreden på 2010 Chicago Blues Festival går det gjetord om, og ekspertene mener 2011 er året hun får sitt store gjennombrudd. Fish spiller musikk det virkelig tordner av. Med sine hardslående liveopptredener har gitt henne mange trofaste fans.

Cassie Taylor er datter av ikke ukjente Otis Taylor, og har medvirket på hele åtte av hans plater og turnert med faren over hele verden. Nå satser ungjenta også tungt på sin egen karriere. Med en verdenskjent blues-pappa, evne til å spille mange instrumenter og en sangstemme som blir beskrevet som «himmelsk», inntar Taylor Mandal fredag kveld.