Filosofipub, konsert med Honningbarna, møter i menigheten, foredrag på UiA, ny kunstutstilling på Lista, barneteater eller boklansering på Arkivet.

Her finner du kulturkalenderen

Hver eneste dag foregår det kultur i Kristiansand og regionen rundt. Nå lanserer Fædrelandsvennen og Kristiansand kommune i samarbeid en kulturkalender som skal fortelle deg alt du trenger å vite om kulturelle aktiviteter i regionen vår.

Kalenderen vil man lett finne på fvn.no. Ved å klikke på den får man lett oversikt over hva som skjer i regionen. Hvor det skjer. Og når det skjer.

Det er Kristiansand kommune som har ansvaret for driften av kalenderen, men poenget er at den skal være selvgående. Det vil si at arrangører selv legger inn opplysninger om arrangementet og eventuelle linker. Og – tjenesten er gratis. Det vil ikke koste noe å reklamere for sitt arrangement på kalenderen.

Det er det lokale selskapet Community Reborn som står bak konseptet og teknologien. Jon Døviken understreker grunntanken:

— Alt skal samles ett sted. Og måten å gjøre det på er å bruke den nye sosiale teknologien og at det er brukergenerert. Dette har vi stor tro på, dette er et sted alle kommer til ønske å være, sier Jon Døviken.