**Mandag klokken 20.00

Kick Scene**

Boomerang/Nåjazz: Kristiansand jazzklubb presenterer sideprogrammet Nåjazz. Bomerang er en trio bestående av Mads L. Olsen på trommer, Kristian Andresen på piano, og Torjus Eggen på kontrabass. Alle medlemmene har bakgrunn fra musikkonservatoriet i Kristiansand. Jamsession etter konserten.

**Onsdag klokken 19.00

Samsen Kulturhus**

På Samsen blir det cafékos med gratis kakao og konsert med Evan Seleven , i ny drakt og med helt ny lineup og Kjellerrock— vinnerne Tony and the Twins fra Vågsbygd VGS.

Evan Seleven, Pay to Win (2008)

**Torsdag klokken 22.00

Charlies Bar**

Sanglerke og Spellemannsprisvinner Ingrid Olava er klar for Charlies Bar torsdag. Med seg har hun The Tiny fra Sverige. Ingrid Olavas karriere skjøt fart i 2007 med singelen "Only Just Begun". Med albumet "Juliet's Wishes" ble den 28 år gamle Lillehammer-jenta nominert til to Spellemannspriser i 2008. Albumet er produsert av Madrugada-bassist Frode Jacobsen. Ingrid Olava har tidligere spilt på både Quartfestivalen og Hovefestivalen, og er også kjent for å ha koret og akkompagnert blant andre Sivert Høyem, El Cuero og Madrugada.

Sjekk også ut Ingrid Olava på Myspace

**Lørdag klokken 16.00

Charlies Bar**

Ettermiddagskonsert med den unge og talentfulle sangerinnen Marianne Thorsen fra Rogaland. I et og et halvt år har hun gledet byen med sitt nærvær som musikkstudent ved rytnmisk linje på Konservatoriet. Med seg har hun band bestående av Trym Gjermundbo, Snorre Kiil Saga og Martin Tollefsbøl. I tillegg får vi høre Ellisiv Sørbø og Geirmund Hansen som korister. En stemningsfull ettermiddag venter med andre ord den som våger seg ut i kulda på lørdag.

**Lørdag klokken 21.00

Kick Scene**

Vidar Johnsen & Peter Nordberg

Vidar Johnsen fra Haugesund fant bokstavelig talt tonen med Peter Nordberg fra Stockholm, etter at han trakk seg tilbake fra rollen som vokalist og frontfigur i Vamp i 2006. Det førte til store doser både søt og stemningsfull musikk, samt stor suksess både i Norge og Sverige.

I 2007 kom debutskiva "Ord og Ögonblick", med sommerhit'en "Den Morgonen". Oppfølgeren "Mål og Mening" kom allerede i 2008, og duoen er i dag aktuell med sin ferske tredjeplata "Ild og Vatten" (sluppet i desember 2009).

**Søndag klokken 20.00

Kick Scene**

Den talentfulle og fremadstormende saksofonisten Frøy Aagre gjester Kick denne søndagen. Aagre er ute på lanseringsturné i disse dager, etter at hun slapp sitt fjerde album "Cycle of Silence" 4. januar. Før hun gjester legendariske jazzklubber som Ronnie Scott's i London og A-train i Berlin, tar hun turen innom Kristiansand og Kick. Tidligere i måneden ble det også klart at Frøy Aagre blir å se på Canal Street i Arendal i sommer.

Hør Frøy Aagre på Myspace.