KRISTIANSAND: Hove slapp i dag sin siste artist. Lars Vaular blir headliner på årets festivalforspiel, mandag 27. juni. Selve festivalen starter til tirsdag, men tradisjonen med å "snikstarte" festivalen dagen før har vokst seg større og større år for år. Vaular, som spiller på Hove for tredje gang, får i år med seg Valient Thorr og Razika, i tillegg til en rekke andre spennende navn.

Programmet for festivalvorspielet var allerede før dette sterkere enn noen gang, men både vi og Lars følte at jubileumsfesten ikke kunne gå av stabelen uten ham. Lars Vaular er akkurat den ingrediensen som skal til for å gjøre mandagskvelden til den beste oppvarmingsfesten vi har hatt. Konserten hans i fjor var dessuten utrolig bra, så vi er veldig takknmelige for at han tar turen igjen , sier Hoves presseansvarlige, Gaute Drevdal i en pressemelding.

Lars Vaulars siste singel «Fett» har blitt en hit, og bergenseren står også bak «Rett opp og ned» og «Solbriller på». Artisten siste album «Helt om natten, Helt om dagen» lå hele 18 uker på VG-lista.

Vi hadde veldig lyst til å komme tilbake til Hovefestivalen fordi konserten i fjor var et av de store festivaløyeblikkene for meg. I år har jeg lyst til å gi publikum en god start på festivalen. Det er også kjekt å være ferdig å spille før det hele egentlig har begynt. Da kan vi gå rundt å kose oss resten av festivalen , sier Vaular i en pressemelding.

Hovefestivalen har solgt godt med billetter før årets festival, og har måttet utvide campingområdene på Tromøya. Festivalen, som feirer femårsjubileum i år, starter tirsdag og varer til fredag. The Strokes, Linkin Park, Robyn og Kaizers Orchestra er blant artistene på årets festival.

Skal du på årets festival? Hva tenker du om årets program? Si din mening under her.