– Vær spontan, er hans beste sjekketips, ifølge magasinet People. Han kom med oppfordringen i forkant av Tribeca Film Festival – som viste hans nye film Metropia – i New York i helgen.Han forklarer videre: – Jeg forsøker å ikke planlegge for mye. Det blir litt for stivt og ser konstruert ut dersom du jobber for hardt. Jeg prøver bare å være spontan.

Det ryktes at Skarsgård har et forhold til skuespillerkollegaen Kate Bosworth. Det vil han ikke bekrefte, men han sier videre om hvordan han får jenter på kroken:

– Det handler ikke om hva du gjør, men hvordan du gjør det. Det er viktigere. Dersom du er sammen med noen som er fantastisk og har det fint, kan du sitte og vente på bussen et sted – og likevel ha det fint.

Han sier at det også hjelper å kaste sjenansen på båten. – Jeg er ikke så veldig prippen. Jeg gjorde en veldig, veldig grafisk scene for to dager siden – med en mann. Jeg er fra Sverige, det er annerledes der. Dersom det er en mening med det, så gjør jeg det gjerne. Og for meg har det absolutt vært en mening bak det når jeg har kastet klærne, eller vært i nærkontakt med noen, foran kamera. (©NTB)