KRISTIANSAND: Kjente liveartister og dj-er kommer til årets Palmesus på Bystranda den 23. og 24. juli.

Sent onsdag kveld kunne daglig leder Leif Fosselie presentere et nytt programslipp på Kick, og han var ikke minst stolt over å ha fått tak i Danny Masterson aka «Hyde» fra den suksessrike amerikanske tv-serien «That 70’s Show». Der er han kjent som den kule krølltoppen.

TIL KRISTIANSAND: Danny Masterson aka «Hyde» fra den suksessrike amerikanske tv-serien «That 70’s Show» kommer til Palmesus.

En rekke norske artister kommer også, både veteranene Di Derre og årets komet på de norske musikkhimmelen, Lars Vaular, bergensk rapper og låtskriver som har rappet på bergensk siden 2003. I 2009 hadde han tre hitsingler og ble nominert til Spellemannsprisen. Nylig har han rappet til seg mye oppmerksomhet for sin låt om Siv Jensen.Videre på listen står Leif & The Future, et norsk band som har gitt ut en del singler, og Syntax-E som er et elektronika-prosjekt bestående av kristiansandsduoen Henrik Moy Askildsen og Kim Modalsli.

DJ Goldfinger kommer, altså Thomas Gullestad, kjent som Finger’n fra Klovner i Kamp.

I tillegg kommer Phaxx, DJ Friendly (P3), DJ Santiago (Radio NRJ) og John Moss. Fra før har arrangørene sluppet artistene Datarock, Yves Larock og Todd Terje, og Leif Fosselie lover at flere slipp kommer nærmere sommeren.