ROSKILDE: Roskildefestivalen kan fredag melde om at de langer billetter over disk til nordmenn som aldri før. Nå er det bare få billetter igjen for de som kunne tenke seg å oppleve Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys og Queens of the Stone Age i den lille byen 35 km fra København.

Roskildefestivalen skriver i en pressemelding at de er gledelig overrasket over nordmennenes trofasthet overfor festivalen, og tror noe av årsaken kan være de lave ølprisene i Danmark. Like fullt mener festivalen at de tross alt har en helt egen stemning under arrangementet og et knakende godt musikkprogram, men er imponert over hvor mange store festivaler også Norge har klart å få opp og gå den siste tiden.

I tillegg til at det finnes mange nordmenn blant publikum på Roskildefestivalen hvert år, er Norge også sterkt representert på scenen på årets festival. Både Thomas Dybdahl, The Lionheart Brothers, Big Bang, The Whitest Boy Alive, 120 Days, Ungdomsskulen, Datarock, Nils M/Skils, Zyklon og Dream of an Opium Eater er alle norske og booket til sommerens arrangement.

Årets Roskildefestival går av stabelen 5-8 juli i år, og skal du ha billetter, bør du skynde deg!

Se mer på www.roskilde-festival.dk